El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Es dotarà de major seguretat al pas de vianants entre Batoi i el Castellar

Pas de vianants on està prevista la instal·lació del semàfor.

El regidor d'Obres, Jordi Martínez, ha assegurat que l'actuació, valorada en uns 17.000 €, serà consignada en els pressupostos de l'any que ve.

 

 

L'Ajuntament d'Alcoi té previst actuar sobre el pas de vianants que connecta el barri de Batoi amb el grup d'habitatges de el Castellar, a l'entrada de la rotonda d'accés al barri. La mesura contemplarà un sistema de llums que alerten els conductors de la presència del pas de vianants.

Així ho ha anunciat el regidor d'Obres, Jordi Martínez, durant el ple ordinari de novembre, després d'un prec presentat pel grup municipal de Ciutadans Alcoi on es sol·licitava la instal·lació d'un semàfor en l'esmentat indret. Després d'haver-ho consultat amb els tècnics municipals, Martínez ha reconegut que s'està treballant en una mesura alternativa al semàfor, ja que la proximitat d'una rotonda podria fer que aquesta forma de senyalització no fora la més idònia. L'alternativa seria doncs un sistema de llums, que d'acord a l'opinió dels tècnics podria ser més efectiu i visible per als conductors que isquen de la rotonda d'accés al barri.