El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament es marca 6 mesos per a finalitzar la canalització d'aigües pluvials al Santiago Payà

Zona on s'escometrà l'obra.

El regidor Gomicia destaca que entre les novetats s'inclou "un camí per a poder netejar el propi cunetó, i que resoldrà els problemes que es poden causar amb fang o branques que caiguen en cas de pluja".

S'espera que a mitjans de 2019 el polígon industrial Santigo Payà tinga enllestit el seu cunetó est, una obra que permetrà canalitzar les aigües pluvials fins al riu. L'actuació tindrà un cost de 315.000 €, i vindrà a complementar les obres ja finalitzades al cunetó oest.

El regidor d'Indústria, Manolo Gomicia, destaca que entre les novetats s'inclou "un camí per a poder netejar el propi cunetó, i que resoldrà els problemes que es poden causar amb fang o branques que caiguen en cas de pluja". Cal recordar que durant l'estiu es va realitzar una altra actuació, en aquest cas, al cunetó oest, per solucionar els problemes que sorgeixen quan hi ha pluges torrencials que solen generar problemes de vessaments d'aigua.

Amb aquestes dues obres, completa les inversions finançades amb l'ajuda de l'IVACE, que ha destinat vora tres milions d'euros en la millora integral dels 5 polígons de la ciutat. Gomicia afegeix que "amb les obres dels cunetons del Santiago Payà es fa justícia a la reivindicació dels empresaris d'aquest polígon i es pot dir que en aquesta legislatura s'han fet realitat que les àrees industrials alcoianes siguen zones industrials del segle XXI".