El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament espera uns informes de Conselleria per a iniciar l'adequació de l'alberg de la Font Roja

Una vegada s'haja rebut l'autorització, l'obra podria estar enllestida en 4 mesos.

Les obres no es poden començar fins que l'òrgan autonòmic remeta l'autorització.

El grup municipal de Ciutadans Alcoi va expresar en el passat plenari els dubtes al voltant de la materialització del projecte. Un dels seus portaveus, José Miguel Antolí, recordava al govern que "no es disposa de cap informació de com i quan" s'escometrà l'adequació de l'alberg.

Davant d'aquestes paraules, el regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, remarca que els tècnics municipals ja han redactat una memòria, però que l'elaboració definitiva del projecte està condicionada a la recepció dels informes d'impacte ambiental i del pla de prevenció d'incendis. Martínez no pot anticipar quan remetrà la Conselleria de Medi Ambient els documents, però una vegada s'hagen rebut, afirma que "les obres no es prolongaran més de quatre mesos".

"Es tracta d'una simple obra d'adequació, per a la qual està previst invertir entre 80.000 € i 100.000 €", comenta el regidor, qui entre les característiques del projecte destaca un accés adaptat a persones amb diversitat funcional i un espai amb al voltant de 30 llits.

La part inferior de l'edifici Font Roja Natura serà l'indret que acollirà l'alberg, per a parlar del qual el Consistori local ja s'ha reunit amb la direcció del parc.