El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament incrementa fins als 130.000 euros la dotació a l'ASJ per a l'organització de les festes d'Alcoi 2018

L'alcalde Toni Francés, i el president de l'Associació de Sant Jordi Juan José Olcina/Imatge facilitada pel consistori alcoià
El conveni entre Ajuntament i Associació de Sant Jordi s'ha firmat aquest 18 d'abril

Són 4.500 euros més que per a les festes del 2017. Aquest punt es concreta en el conveni que se signa cada any entre Associació de Sant Jordi i Ajuntament d'Alcoi, i on també es detallen altres punts com les assegurances dels elements de la via pública o els plànols de cadires i tribunes.

L'Ajuntament d'Alcoi i l'Associació de Sant Jordi ja han firmat el conveni entre les dos institucions, on es detalla les activitats a fer o els plànols de seguretat, tribunes i cadires, entre altres. El conveni també estipula la quantitat econòmica que l'Ajuntament destina a l'Associació de Sant Jordi per a l'organització de les festes, i que en aquest 2018 ascendeix a 130.000 euros, 4.500 euros més que en el 2017.

Segons expliquen des del consistori, el conveni es va aprovar en Junta de Govern el passat 13 d'abril, i aquest 18 d'abril s'ha procedit a la formalització amb la firma de l'alcalde Toni Francés i del president de l'Associació Juan José Olcina. L'expedient compta amb més de 300 fulls on es detallen diversos aspectes com les assegurances dels elements de la via pública, la memòria d'activitats 2017 i la proposta d'activitats per al 2018, o fins i trot el pressupost total de l'Associació de Sant Jordi per a enguany, tot i que no es detalla.

Recordem que fa uns dies, des de Compromís Alcoi criticaven el retard en la firma d'aquest conveni, i reclamen que l'esborrany d'aquest acord estiga enllestit almenys uns mesos abans de les festes.