El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament insta a peu de carrer a què la gent camine per la vorera de la dreta

El consistori ha començat a instar a la ciutadania a què camine per la vorera de la seua dreta. Es tracta d'una mesura per a minimitzar el riscs de contagis per Covid-19, i que està publicitant-se a peu de carrer per a garantir el seu compliment.

La campanya 'A Alcoi Camina sempre per la vorera de la teua dreta', s'ha començat a anunciar per xarxes socials i en mitjans de comunicació local. A més, s'instal·larà publicitat estàtica i des d'aquest cap de setmana l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil juntament amb Creu Roja i ACIF i amb coordinació amb Policia Local i Policia Nacional han continuat amb les tasques d'informació sobre horaris i distàncies de seguretat.

La campanya continuarà totes les vesprades d'aquesta setmana en diferents punts de la ciutat de 19 a 21 h, per seguir conscienciant a la ciutadania i apel·lant a la responsabilitat individual per a establir uns hàbits de circulació que faciliten els desplaçaments per les vies públiques de manera segura.

Des de l'Ajuntament parlen de la recepció d'aquesta campanya: "Segons els Voluntaris de Protecció Civil la ciutadania ha estat molt receptiva amb la Campanya, destacant el bon comportament general amb les normes i recomanacions".