El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament instal·larà càmeres de seguretat en el Centre

Creuament dels carrers Sant Francesc i Sant Maure

La Mesa de Centre és un òrgan de participació creat per l'Ajuntament d'Alcoi del que formen part representants de tots els grups polítics, del Campus de la UPV, de la Cambra de Comerç d'Alcoi, veïns, i associacions comercials.

La Mesa del Centre ha aprovat per unanimitat els projectes que es duran a terme al Centre de la ciutat durant 2019, entre els quals destaca la instal·lació de càmeres de seguretat tant per a vehicles com per a vianants. El pressupost de què disposa enguany l'ens per al Centre és de 300.000 €.

A banda de la millora en la seguretat que suposa la instal·lació de les càmeres, també s'ha encarregat la redacció dels projectes dels carrers transversals des de Sant Francesc a Sant Josep. A banda d'açò, l'Ajuntament té previst rehabilitar urbanísticament el carrer Sant Francesc, placeta Creu Roja, i plaça Ramón y Cajal, pel que els nous carrers complementaran aquesta obra.

En l'apartat de la promoció econòmica s'inclouen les ajudes per a l'obertura de nous negocis al centre i l'adequació de locals comercials. Cal recordar que en les dues convocatòries ja resoltes s'han donat un total de 29 ajudes per a l'obertura de nous negocis i 16 ajudes per adequar nous locals.

D'altra banda també s'ha decidit continuar amb la campanya de comunicació 'Ací en el Centre' realitzada en 2018, centrant-la en aquesta ocasió en la promoció del barri com un bon lloc per a viure, destacant els seus avantatges.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, assegura que "es continua amb les línies encetades en anys anteriors, com les ajudes econòmiques, la campanya de comunicació i la reactivació del carrer Sant Francesc demostrant que les accions que hem estat fent aquesta legislatura han tingut èxit, i han servit per a millorar el nostre centre".