El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament convertirà l'antic cine de Batoi en un centre social per al barri

Antic cine del barri de Batoi /AM

D'acord amb les previsions de l'Ajuntament, l'adquisició s'hauria de realitzar al llarg de 2020, anualitat per a la qual ja s'està preparant una partida econòmica.

Batoi sumarà un nou espai d'encontre per al seu veïnat, tot després que l'Ajuntament d'Alcoi estiga negociant l'adquisició de l'antic cine del barri per tal de convertir-lo en un centre social.

D'acord amb les previsions de l'Ajuntament, l'adquisició s'hauria de realitzar al llarg de 2020, anualitat per a la qual ja s'està preparant una partida específica. De fet, als plans del consistori ja es contemplava l'adquisició de l'immoble per a 2019, any per al qual es comptava amb una partida de 90.000 €. Així s'especifica al Pla Estratègic de Batoi, un document consensuat amb els veïns per a definir els reptes del barri de cara als pròxims anys.

Al document queda recollit que "l'adquisició i rehabilitació de l'antic cine seria un fet amb conseqüències positives pel que fa a l'imaginari col·lectiu, per passar a ser propietat municipal, per poder portar a terme la seua rehabilitació i per dotar a Batoi d'una nova infraestructura per a la ciutadania".

Entés com un espai d'encontre sociocultural, l'Ajuntament espera mantenir el contacte regular amb els veïns per tal de definir els usos de l'immoble, una vegada s'haja confirmat la seua adquisició.