El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament no prorrogarà la concessió del restaurant de la Font Roja

Paratge de la Font Roja

El regidor de Transició ecològica, Jordi Silvestre, afirma que els informes elaborats pels tècnics del departament no avalaven la pròrroga del servei.

El servei de restaurant del Paratge de la Font Roja estarà vacant durant els pròxims mesos, després que l'Ajuntament haja decidit no prorrogar l'actual contracte de cessió. Des de la regidoria volen estudiar les necessitats de la instal·lació, i deixar-la preparada per al nou adjudicatari. El Partit Popular critica que el parc es quede sense servei de restaurant durant la tardor, una de les èpoques de major afluència de visitants.

El regidor de Transició ecològica, Jordi Silvestre, afirma que els informes elaborats pels tècnics del departament no avalaven la pròrroga del servei. "El procediment seguirà la via pertinent, licitarem el concurs perquè es presenten ofertes", recorda al regidor, qui no s'aventura a marcar cap termini perquè el servei torne a estar adjudicat.

Des del PP creuen que aquesta justificació és "insuficient", i posen la responsabilitat en l'informe elaborat per Medi Ambient, "la base perquè el departament de Contractació advoque per sol·licitar una nova licitació", tal com apunten des del PP.

El regidor adverteix que el concurs per a adjudicar el nou contracte es podria prolongar durant mesos, un període en el qual la Font Roja quedarà sense servei de restauració. L'actual adjudicatari ha d'abandonar les instal·lacions en el termini màxim d'un mes. "En un espai tan sensible com la Font Roja el Govern hauria d'haver avançat els tràmits previs per a agilitar el nou concurs", assenyala el regidor popular Kiko Cantó. Al seu judici, hi ha hagut "mancada de previsió".