El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament plantejarà als veïns de Santa Rosa un canvi en la ubicació dels contenidors

Plaça Jaume el Conqueridor, lloc on l'Ajuntament es planteja reubicar els contenidors.

El govern també es planteja mantenir reunions amb els veïns d'altres barris de la ciutat.

L'onada d'incendis de contenidors patida per Alcoi ha fet que l'Ajuntament contemple l'opció de reubicar aquells que per risc de foc puguen afectar alguna vivenda. Aquest dimarts el govern local mantindrà una reunió amb els veïns del barri de Santa Rosa per tal d'estudiar la proposta.

Una de les àrees de contenidors que es planteja reubicar és la del carrer Luis Braille, on un incendi provocat la nit de cap d'any va afectar un habitatge adjacent. La proposta del consistori contempla que aquests contenidors siguen traslladats a la plaça de Jaume el Conqueridor, un canvi que suscitaria un reordenament en la direcció del trànsit.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, condiciona les modificacions a l'encontre que mantindrà amb l'associació de veïns Santa Rosa-La Mistera. "Volem consensuar-ho amb les associacions de veïns, ja que aquests canvis sempre generen afectats entre el veïnat" reconeix Martínez, qui a més obri la porta a mantenir reunions amb altres barris de la ciutat.

Cal dir que Compromís Alcoi ja havia plantejat amb anterioritat que es reubicaren els contenidors davant l'onada d'incendis, una proposta que ha estat presentada en el plenari ordinari de gener i en última instància aprovada pel Govern local.