El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament prepara per a aquestes vacances de Nadal 4 dies de jocs esportius

Podran participar xiquets i xiquetes que hagen nascut entre 2006 i 2012, ambdós anys inclosos.

Aprofitant les vacances escolars l'Ajuntament d'Alcoi ha programat per als 27-28 de desembre i 2-3 de gener unes sessions d'activitats multi esportives enfocades als xiquets.

Les sessions tindran lloc al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, tots quatre dies, en horari de 9.30 a 13.30 hores. Enguany les activitats inclouen jocs d'aigua, unihoquei, pàdel, bàdminton, activitats gimnàstiques i ritmes. Els participants hauran de dur capell de bany, roba esportiva, banyador i tovallola. Són per a infants nascuts entre 2006 i 2012, ambdós anys inclosos.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat que «els inscrits coneixeran diferents modalitats esportives, totes amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l'esport». L'objectiu de l'activitat també és «donar continuïtat també a les instal·lacions al Nadal, per a augmentar la possibilitat d'inscriure's, desdoblem les activitats perquè així puguen participar el doble de xiquets i xiquetes i ningú quede fora».

Full d'incripció per al Nadal Esportiu