El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament presenta el primer projecte de "l'Alcoi del futur": el nou Carrer Entença

Projecte del nou Carrer Entença / Ajuntament
Dimarts 4 d'abril a les 18 h. al Saló de Plens

La voluntat que té l'Ajuntament d'Alcoi és començar les obres d'aquesta arteria principal de la ciutat "abans de l'estiu", però "hi ha aspectes que no podem controlar". Manolo Gomicia, regidor de Territori i Smart City, ha destacat que "aquesta (la xerrada al Saló de Plens) és la primera acció per començar el procés de participació ciutadana al voltant d'Entença"

La ciutadania alcoiana podrà conèixer com serà el nou carrer Entença. El Salo de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi acollirà aquest dimarts 4 d'abril a les 18 h la primera presentació. Manolo Gomicia, regidor de Territori i Smart City, ha destacat que "aquesta és la primera acció per començar el procés de participació ciutadana al voltant  d'Entença". En un futur immediat, els tècnics de l'empresa estaran a les associacions de veïns per explicar, també, el projecte.

En la presentació, a banda d'anunciar i fer entendre a la ciutadania les característiques d'aquest nou carrer, es mostrarà la importància del projecte. Gomicia ha destacat que "aquest és el primer projecte de l'Alcoi del futur que volem". El projecte es presenta dins "d'Alcoidemà: la ciutat que fem hui". 

La voluntat que té l'Ajuntament d'Alcoi és començar les obres d'aquesta arteria principal de la ciutat "abans de l'estiu", però "hi ha aspectes que no podem controlar", apunta el regidor. El pressupost destinat a aquesta obra és de dos milions d'euros.