El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament presenta la campanya

La regidora Aroa Mira i l'empresa Punts Suspensius, presenten la nova campanya

És la primera vegada que es fa a Alcoi una campanya d'aquestes caraterístiques

La iniciativa està pensada per a informar sobre les intoxicacions de les mascotes

Com ja vam avançar des de Ara Multimèdia, s'ha iniciat la campanya "Éssers vius" a càrrec de la regidoria de Salut Pública, que durarà fins a finals d'any, i el seu primer projecte ha sigut informar a la ciutadania sobre el que s'ha de fer si les nostres mascotes, especialment els gossos, sofreixen algun tipus d'enverinament.

Aquesta iniciativa ha nascut gràcies a les 2000 firmes que s'han arreplegat a partir d'alguns casos d'enverinaments que han sofert les mascotes d'alguns veïns d'Alcoi.

La regidora, Aroa Mira ha explicat que es tracta d'una campanya de sensibilització en la qual van a possar-se mupis i fullets per a indicar que s'ha de fer si les mascotes passen per aquesta situació. Tota aquesta informació es col·locarà en veterinaris, perruqueries canines o espais públics per a ser accessible a tots.

Aquesta campanya s'ha fet amb l'ajuda de l'empresa de disseny gràfic Punts Suspensius, que ha volgut canviar l'enfocament sobre aquest tema i buscar un punt de vista més positiu, afegint colors i il·lustracions i donant com a consell principal acudir al veterinari en qualsevol cas, ja que les mascotes són un membre més de la família i no un objecte.

L'Observatori per a Protecció dels Animals també ha estat pendent de com ha anat desenvolupant-se aquest projecte i ha consensuat tots els passos que des de la regidoria s'han seguit per a dur-la a terme.

Des de la regidoria s'ha volgut destacar que és la primera vegada que es fa una campanya d'aquestes característiques.