El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament proposa instal·lar punts estàtics per arreplegar les cartes als Reis 

Carol Ortiz, regidora de festes: "Estem treballant en diferents opcions, tenim diferents plans en funció de com estiga la situació sanitària en eixe moment, però el que està clar és que els Reis d'Orient vindran a Alcoi un any més".

La trilogia del Nadal Alcoià encara està en l'aire. Des de la regidoria de festes reconeixen que no es podrà fer com sempre, però encara estudien possibles alternatives. I avancen, de moment, que es plantegen ubicar burretes i patges en una dotzena de llocs per la ciutat perquè la gent puga fer arribar les seues cartes als Reis d'Orient. 

Les diferents entitats que col·laboren en la trilogia nadalenca i s'encarreguen de rebre als Reis d'Orient, treballen des de fa temps amb la regidoria de festes d'Alcoi en les diferents possibilitats per a mantindre un poc l'esperit nadalenc a la ciutat. Ja ens ho va avançar així la regidora de festes Carol Ortiz, tot i que fins ara no s'havia desvetlat encara cap de les idees que tenien pensades

Sí que sabem, segons va assegurar l'alcalde d'Alcoi Toni Francés, que els Reis vindran, però no tenim més detalls i segons assegura la regidoria de festes, les iniciatives concretes es concretaran pròximament. També, és clar, depén de com evolucione la pandèmia i en la situació que puguem trobar-se a principis de gener, dos setmanes després de Nadal. "Estem treballant en diferents opcions, tenim diferents plans en funció de com estiga la situació sanitària en eixe moment, però el que està clar és que els Reis d'Orient vindran a Alcoi un any més", assegura la regidora de festes Carol Ortiz.

Però ja han avançat una de les idees: instal·lar punts estàtics al llarg de la ciutat on poder enviar les cartes als Reis. La proposta inclou una dotzena de punts, on hi haurà un parell de patges amb una burreta i dos bústies. També hi hauria voluntaris per a controlar el pas de la gent i evitar aglomeracions, i un equip de so per acompanyar amb nadaletes. Carol Ortiz diu que "la festa dels Reis es caracteritza per la màgia i precisament això és el que volem mantenir, eixa màgia".