El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament subvencionarà fins al 50 per cent de la rehabilitació de façanes a Entença

Es podrà demanar fins a 4.000 euros per a rehabilitar una façana. El consistori ha reservat 44.000 euros en el pressupost del 2019 per aquestes ajudes.

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat les subvencions en règim de concurrència competitiva per a rehabilitar façanes, amb importants novetats. Per primera, es multiplica per tres la inversió, dels 15.000 euros d'anteriors ordres, als 44.000 euros reservats en els pressupostos del 2019. Però a més es podrà subvencionar fins al 50 per cent de l'obra, o fins als 4.000 euros, quan fins ara es cobria el 20 per cent o 2.500 euros.

Poden accedir a les subvencions els edificis catalogats d'Alcoi, però també qualsevol edifici que tinga façana en el carrer Entença, sense cap altre requisit d'antiguitat o catalogació. És altra de les novetats, per tal d'afavorir "la rehabilitació privada dels edificis d'un carrer, amb més de 500 metres de llargada, que ha rebut una inversió de dos milions d'euros, cofinançada amb fons Feder de la Unió Europea, per a canviar la seua fisonomia".