El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament té previst reparar el carrer Pintor Cabrera sine die

Carrer Pintor Cabrera / Google maps

Encara que les obres han de ser finançades per l'Ajuntament, en Guanyar Alcoi recorden que el Govern no ha inclòs cap partida per a aquest fi en els pressupostos de 2019.

A pregunta de Guanyar Alcoi, el regidor Jordi Martínez ha confirmat que entre els plans de l'Ajuntament s'inclou la reparació del carrer Pintor Cabrera, fet malbé per l'excés de trànsit que han suposat les obres a Entença. No obstant això, des de la plataforma ciutadana critiquen que el regidor no haja especificat ni els terminis d'actuació ni d'on es trauran els diners per a finançar la reparació, valorada en 100.000 €.

La formació liderada per Estefania Blanes va fer un prec en comissió informativa sobre la necessitat d'actuar en el carrer Pintor Cabrera, on no van obtenir resposta respecte als terminis ni de la forma de finançar les obres. "No se sap encara ni com ni quan" s'actuarà sobre el carrer, recorda la regidora Vicky Llàcer, qui a més apunta a l'absència d'una partida econòmica per a tal fi en els pressupostos de 2019.

Des de Guanyar Alcoi lamenten que aquesta "falta de previsió" haja impedit que les obres de Pintor Cabrera pogueren ser incloses a la planificació inicial, el que haguera pogut suposar un estalvi per a les arques municipals.