El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament xifra en 1,7 milions d'euros les obres del 'Pla Reactiva Alcoi'

Reparació templete de la Glorieta.

Es tracta del pla impulsat per l'Ajuntament per a pal·liar els efectes de la crisi provocada pel Coronavirus. 'Reactiva Alcoi' contempla una inversió que des del consistori xifren en 1,7 milions d'euros, per a realitzar diferents obres a la ciutat.

Tenint en compte l'acumulat del mes de maig s'han executat actuacions per valor de 267.650 €, totes elles en contractes menors d'obres, i realitzades "sempre que ha sigut possible per empreses locals o de les nostres comarques, afavorint la reactivació i la contractació de personal de la zona", apunten des del Consistori.

Entre les obres realitzades es troben la reparació de la coberta del Templete de la Glorieta; el condicionament d'una zona per a gossos al parc de Cantagallet; o la reparació de la coberta del bar del poliesportiu, o les actuacions de manteniment al camí de les Llacunes.

D'altra banda, també s'han realitzat altres obres amb contractes oberts que ascendeixen a prop d'1,5 milions d'euros, entre elles, les obres de reurbanització en el carrer Sant Francesc, i les obres de la segona fase de millora del clavegueram en el barri de Els Clots. També s'han executat diverses obres en el poliesportiu, i la coberta de la pista exterior.

El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca l'impuls a l'adjudicació d'obres menors: "Tal  com vam anunciar al presentar el Pla Reactiva Alcoi, volíem impulsar les obres a través de contractes menors, sol·licitant 3 pressupostos sempre que fóra possible a empreses de les nostres comarques, ajudant així a la reactivació econòmica del sector de la construcció i les seues empreses auxiliars, i afavorir també la contractació de professionals de la nostra terra".