El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament aclareix: no fa falta "etiqueta ni vestimenta concreta" per a gaudir de la Fira Modernista

"Farem una fira única sense necessitat de posar requeriments concrets i amb la finalitat de gaudir al carrer com cadascú crega més adient"

"En cap moment s'ha demanat o exigit cap vestimenta concreta per a participar ni en el Sopar Modernista que tindrà lloc al Círculo Industrial ni a cap de les múltiples iniciatives"

Tan sols hi ha un acte, la Manifestació per les 8 hores, on es demana a la gent que assistisca vestida de treballadors de l'època. I això perquè es tracta d'una recreació històrica. Però per a la resta de les nombroses activitats previstes, inclòs el Sopar Modernista al Círculo Industrial, no s'exigeix cap "etiqueta ni vestimenta concreta". Així ho assegura la regidoria de Turisme en un comunicat on vol desmentir "comentaris i comunicats que circulen per xarxes socials".

No obstant això, des del consistori sí que animen, "com no podia ser d'una altra manera", a participar també amb el vestuari per a "donar color i ambient a un esdeveniment que amb sols un any d'història, i gràcies al seu èxit social, ja forma part de la vida de la nostra ciutat".

El comunicat recorda que la Fira és un acte "obert i participatiu" i la regidoria de turisme agraeix la implicació de moltes persones, grups i entitats. "Des del govern estem convençuts que entre totes i tots farem una fira única sense necessitat de posar requeriments concrets i amb la finalitat de gaudir al carrer com cadascú crega més adient, de la nostra història, demostrar l'orgull que sentim del meravellós patrimoni que tenim, i demostrar que als alcoians i alcoians no ens guanya ningú a l'hora d'organitzar, crear i celebrar esdeveniments únics".