El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcalde de l'Orxa Arnaldo Dueñas, nou gerent de la Mancomunitat després que Mariona Carbonell haja deixat el càrrec

La regidora contestana abandona el càrrec per raons personals, i deixa pas a l’alcalde de l’Orxa, que gestionarà a partir d’ara la Mancomunitat.

Abans d’acabar l’any 2018, la gerent de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, Mariona Carbonell, deixava el càrrec per raons personals. Portava la gerència de la Mancomunitat des de l’any 2015 i calia nomenar un nou gerent. Així, l’entitat ha aprofitat el plenari de desembre, celebrat el passat dia 26, per a formalitzar el nou organigrama. Manolo Gomicia, regidor d’Alcoi, queda com a president de la Mancomunitat, i passa a ocupar el càrrec de gerent l’alcalde de l’Orxa. Arnaldo Dueñas s’ha mostrat il·lusionat i satisfet “per poder treballar en el desenvolupament de projectes que milloren la qualitat de vida dels ciutadans de les comarques”.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat és una institució que tracta de reunir als municipis de les comarques perquè treballen junts en projectes que afecten les comarques. Actualment són 13 els municipis que s’han adherit: Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, l’Alqueria d’Asnar, l’Orxa, Millena i Muro. Totes les poblacions sumen més de 91.500 habitants, distribuïts en un territori de 380 quilòmetres quadrats.