El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcòdiam li posa emoció a la Lliga i li dona vida a l'Alcobendas (3-4)

El 3 a 4
  • Mai ha mostrat el PAS que podria guanyar el partit, només en els últims 3 minuts i tirant de testosterona, ha pogut empatar a 4.
  • L'Alcòdiam té millor calendari que l'Alcobendas, però ja no pot fallar
  • Només ascendeix el campió, l'altre promociona

Mini crisi de resultats del Patí Alcòdiam en el pitjor moment de la temporada. Aquest diumenge ha caigut davant l'Alcobendas per 3 gols a 4 i perd el lideratge de la competició. La bola no ha volgut entrar i Formatjé ha errat 3 faltes directes. Poc ha faltat per a l'empat.

Amb 9 punts en joc, l'Alcòdiam ja no depén d'ell mateix per a aconseguir l'ascens directe a l'OK or. Ho tenia tot de cara i si hagués guanyat a l'Alcobendas, ho haguera tingut pràcticament en la mà. Ara bé, el calendari és més favorable per als de Lorenzo Pastor, perquè els madrilenys s'han d'enfrontar al Barça B i a l'Arenys, mentre que al PAS només li resta el Barça B. Els altres dos són el Sant Feliu i el Santa Maria, de la partida, dos rivals assequibles.

César Candanedo, amb 3 gols, ha estat l'heroi del partit. L'ex de l'Alcòdiam està en ratxa absoluta i ha conduït l'Alcobendas a la victòria final. Mai ha mostrat el PAS que podria guanyar el partit, només en els últims 3 minuts i tirant de testosterona, ha pogut empatar a 4.

L'altra figura del partit ha estat el porter visitant, Isaac Larios que ho ha aturat quasi tot.

Formatjé, Gonzalo i Cantó, home de la pedrera, han anotat els gols. La baixa de Pere Cañellas, per lesió, també s'ha notat molt.