El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcòdiam, per a començar, triomf per 1 a 4 en Las Rozas

La plantilla d'enguany
  • Gonzalo comença fort: Hat trick en el primer partit

Esplèndid inici del Patí Alcòdiam Salesians que aquest dissabte s'ha imposat per un còmode 1 a 4 a las Rozas. Sembla que poc ha canviat des que se suspenguera la competició en març. Gonzalo Pérez és el crack: 3 gols.

L'Alcòdiam hauria d'estar enguany en OK Lliga, però el maleït virus el va deixar en la competició d'argent tot i fer una segona volta espectacular. És ara, clar que sí, el moment de refermar eixe domini i de fer justícia. Mantindre el bloc de la 19/20 ha estat fonamental, amb jugadors com ara Gonzalo, Marc en la porteria i Formatjé.

Aquest dissabte, els alcoians han guanyat per 1 a 4 en las Rozas, a Madrid, un rival molt complicat. I ho han fet sense contemplacions i amb un Gonzalo Pérez en estat pur, aconseguint 3 gols en 23 minuts. Aleix Pastor arredonia el marcador abans d'arribar al descans. Jorge Cosin feia el gol de l'honor per als madrileys.

Amb eixe matalàs, els de Lorenzo Pastor transitaren per la segona meitat amb tota la tranquil.litat del món sense que es registrara cap gol més. Així doncs, partit plàcid i ara a esperar el pròxim partit i que no es suspenguen encontres per la pandèmia.

Cinc inicial: Marc Grau, Gonzalo Pérez, Pere Canellas, Aleix Pastor i Ferran Formatjé.