El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcòdiam perd gas i s'enfonsa en la classificació en perdre davant del Caldes (1-5)

Una imatge d'arxiu /AM

El pròxim dia 9, l'equip visita Igualada

Hores baixes per al patí Alcòdiam que no alça el cap i enganxa dues derrotes consecutives al Francisco Laporta. És últim en la classificació en perdre per 3 a 5 davant del Caldes.

Els de Sergi Punset ja estan a cinc punts de la salvació i s'intal.len el l'últim lloc de la classificació. En teoria, Girona i Caldes eren rivals als que se'ls podria haver guanyar, especialment els primers, que comparteixen llocs baixos a la taula. Però no ha pogut ser i pinta mal la cosa per a l'únic equip d'hoquei patins de la lliga professional de la Comunitat Valenciana.

Res van poder fer els alcodianistes dissabte a la nit a Alcoi, perquè els catalans, molt prompte van marcar, concretament als 4 minuts. A partir d'ahí, va ser una tempesta dels visitants, quints classificats, que es van posar en un rotund i insalvable 0 a 5.

Amb aquest marcador, els de Pusent, conscients que seria quasi impossible remuntar, no es van véncer i aconseguiren maquillar el marcador amb el 3 a 5 final. Roc Llisa feia a 2:44 per a la fi el tercer gol, però no hi hagué temps per a més, tot i que el mateix Llisa tingué una opció de falta directa que malbaratà.

Els altres dos gols de l'Alcòdiam els marcaren Romano i Dominguez.