El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Alcòdiam tanca l’any 2020 invicte i amb un objectiu clar: l'ascens

El pròxim partit dels d’Alcoi será a Catalunya davant el CHP Sant Feliu el dissabte 9 de gener a les 20.00. Partit corresponent a la jornada 10, que és la penúltima de la primera volta.

El PAS Alcoi es troba en un gran estat de forma, ja que en la temporada actual es troba el segon classificat amb un partit menys que el líder i sense conèixer la derrota

L’any 2020 per l’Alcòdiam ha estat quasi perfecte. Dels 16 partits que ha disputat en lliga durant tot l’any no ha conegut la derrota, amb un balanç de 14 victòries i 2 empats, unes dades impresionats. Malgrat aquestes estadístiques, l’equip dirigit per Lorenzo Pastor no va poder ascendir la temporada pasada per motius extraesportius, però, enguany, tornen a ser un clar candidat per a tornar a la màxima categoría. “Som favorits junt a l’Alcobendas i l’Arenys de Munt”, comenta Lorenzo.

En la temporada actual, el PAS Alcoi està segon amb 25 punts, els mateixos que l’Alcobendas, que ha jugat un partit més. Amb aquestes xifres l’objectiu de l’Alcòdiam és quedar primer de lliga. “Som tres equips que estem molts igualats en la classificació. Només el primer munta directament i nosaltres volem l’ascens directe”, afirma Gonzalo Pérez, jugador del conjunt alcoià.

Quant a l’afició, tant Lorenzo com Gonzalo comenten que són un jugador més i que en l’últim partit davant el Barça van ser claus per conseguir una victòria tan important.

El pròxim partit dels d’Alcoi será a Catalunya davant el CHP Sant Feliu el dissabte 9 de gener a les 20.00h. Partit corresponent a la jornada 10, que és la penúltima de la primera volta.