El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcòdiam segueix cuer després d'una nova derrota davant el Lleida de César Candanedo (6-2)

Celebració d'un dels gols de l'Alcòdiam / Twitter Lleida

A 4 punts de la salvació i encara queden 10 partits per finalitzar la temporada.

Els alcoians han tornat a perdre un nou partit en la temporada. El rival ha sigut el Lleida Llista Blava, conjunt que ocupa la part alta de la classificació. El quintet inicial del Alcòdiam ha estat format per Guiri, Agustín Gabriel Domínguez, Guimaraes, Roc Llisa i Carlos Pérez.

La primera part ha sigut de clar domini català. El primer gol dels catalans ha arribat al minut 9 de partit. L'autor ha sigut Roberto Di Benedetto. Abans del primer gol, els de Sergi Punset han fet 5 faltes i això no ha permés, posteriorment, desenvolupar tot el seu joc amb garanties. Quan restaven 8 minuts per finalitzar la primera part, el Lleida ha fet el segon gol. Poc ha durat l'alegria als catalans, ja que Castenheira ha retallat distàncies per als d'Alcoi. Restaven 7 minuts per finalitzar el primer temps.

Abans d'arribar al descans, el Lleida ha posat un provisional 3-1, gràcies a un nou gol de Bruno Di Benedetto. L'avantatge català encara haguera pogut ser major, ja que els àrbitres han xiulat una falta directa favorable als de la Terraferma. Guiri ha aconseguit detenir la pensa màxima.

Ja en la segona part, el partit no ha variat massa de la primera. César Candanedo, ex alcodiamista, ha fet el 4t gol per als catalans. Un minut més tard, Carlos Pérez ha aconseguit retallar distàncies per als d'Alcoi. Quan restaven 13 minuts, Roberto Di Benedetto posava les coses encara més complicades per als de Sergi Punset amb un nou gol. A la segona part, l'Alcòdiam haguera pogut marcar algun gol més, ja que ha tingut 2 faltes directes que ha parat el porter del Lleida, Tohà.

La golejada catalana ha continuat amb un nou gol de Maximiliano Oruste que ha fet el 6-2. El twitter oficial del Lleida Llista Blava ha fet un gran seguiment d'aquest matx i podeu veure les millors fotos i videos en el seu 'timeline'.

La permanència en OK Lliga encara és possible i l'Alcòdiam està a 4 punts del Sant Cugat, que marca el descens. Després del partit a Lleida, resten 10 partits. Encara pot pasar de tot.