El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcodiamista Javi Verdú Blanquer, convocat amb Espanya sub 19

Javi Verdú/ Foto Kike Mira
  • 10 dels 18 convocats aniran a l'Europeu d'Itàlia

Excel.lent notícia per al Patí Alcòdiam Salesians, perquè un els seus juniors. Javi Verdú Blanquer, ha estat convocat pel seleccionador d'Espanya sub 19. Si tot va bé, podria ser un dels triats per a disputar l'europeu d'octubre que es disputarà a Itàlia.

Javi Verdú Blanquer, criat a la pedrera de l'Alcòdiam. Ha jugat en totes les categories inferiors i ha participat aquesta temporada de l'ascens a l'OK Lliga. Als 18 anys ja pot presumir d'haver-hi jugat 11 partits en OK Plata i d'haver-hi marcat un gol contra el Vilanova en el primer partit de Lliga.

Davant l'allau de lesions i el final frenètic de la passada Lliga, hi ha hagut de madurar a la força convertint-se ja en un jugador de la primera plantilla.

Doncs el seleccionador d'Espanya sub 19, Sergi Macià, l'ha citat per al pròxim 28 de juny a Mollet del Vallés al costat de 17 jugadors més. Només 10 seran convocats finalment per a disputar l'europeu del mes d'octubre a Itàlia. Una gran oportunitat per al jove alcoià, d'agafar experiència i de barrejar-se amb els millors jugadors de l'Estat.