El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoià, en alerta per nevades en les pròximes hores

Alerta tan sols a l'Alcoià en totes les comarques alacantines
Podria nevar a una cota de 500 metres durant la nit i la matinada

La neu podria arribar entre les 21 h i les 3 de la matinada. La Carrasqueta ja està oberta al transit de camions i a hores d'ara no hi ha cap carretera tallada a les nostres comarques

El Centre de Coordinació d'Emergències ha establit la situació d'Emergència 0 per nevadesa la comarca de L'Alcoià. Aixó significa que podria arribar neu en les pròximes hores. Tot apunta a que aquestes nevades, en cas de que es produisquen, podrien apareixer a una cota de 500 metres (inclús aribant als 400). El meteroleg Jordi Payá indica que la "probabilitat de precipitacions se situa sobre el 50%". En cas de que apareguera esta pluja, ho faria de les 21 h d'aquest 6 de febrer fins les 3 de la matinada.

Com les temperatures són més baixes durant questes hores, les precipitacions podrien ser en forma de neu a L'Alcoià i El Comtat. La informació el territori valencià la podeu consultar a la web oratgenet.

La Carrasqueta, oberta per a camions

A primera hor del matí, la Carrasqueta estava tallada al trànsit per a camions i vehicles articulars. Una màquina llevaneu ha estat treballant en la zona per tal de millorar les condicions.

Segons informa la Direcció General de Trànsit, ja es pot circular amb normalitat per aquest port de muntanya que uneix Ibi i Alcoi amb Xixona. A hores d'ara, no hi ha cap carretera tallada a les nostres comarques.