El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tancats per neu els accessos als parcs naturals de les comarques

  • Molta precaució si es desplacen a Alacant per l'autovia o per Xixona. 

El 112 de la Generalitat ha decretat emergència per nivell 0 a la comarca de l'Alcoià, per la neu que ha començat a caure i que es preveu s'allargue almenys 24 hores. A hores d'ara hi ha almenys 5 carreteres afectades a la comarca, i tancades al trànsit els accessos a Mariola i Font Roja. Atenció perquè hi ha retencions o perill de gel fins i tot a l'autovia en Ibi.

Aquest 7 de gener les muntanyes al voltant de les nostres comarques s'han despertat blanques. Estàvem tots pendents de la neu, que finalment no ha quallat als pobles, però sí que afecta carreteres de la nostra zona, així que molt atents si agafeu el cotxe.

La carretera més afectada és la CV-794, entre Bocairent i Alcoi per la serra de Mariola, que està totalment tallada al trànsitTambé s'ha tallat al trànsit la CV-797 que dóna accés a la Font Roja. Des del Centre de Visitants informen que tanquen les portes els pròxims dies davant la previsió de més neu, i ens han enviat aquestes imatges de la neu al parc natural.

 

Altres cinc carreteres presenten perill pel paviment relliscant o gel, i estan obertes però prohibit el pas a camions. Així, cal circular en molta precaució a la N-340 pel seu pas al Barranc de la Batalla; la CV-70 cap a Benilloba; la cv-785 entre Benifallim i Penàguila; i la CV-785 per Penella. També l'A-7 té perill a l'altura d'Ibi. 

De moment la neu tan sols ha quallat en zones altes, com a la urbanització del Baradello, des d'on ens han arribat les següents imatges. 
 

 


El 112 de la Generalitat manté la comarca de l'Alcoià en risc 0 per nevades, i l'alerta continuarà almenys les pròximes 24 hores.