El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià Enrique Rodes és finalista del VIII Certamen de narració breu

Enrique Rodes és alumne del taller de literatura de les aules de la tercera edat de l'ajuntament d'Alcoi i és finalista del VIII Certamen de narració breu 'Ciudadanos Mayores'

Al VIII Certamen de narració breu 'Ciudadanos Mayores' que organitza la ‘Federación de Asociaciones de Ciudadanos Mayores de la Comunidad Valenciana’ CIMA, ha resultat finalista l'alcoià Enrique Rodes. L'autor ha tingut aquesta oportunitat gràcies a la creació del Taller de Literatura que imparteix Carlos Merchán creat per l'Àrea de Benestar Social.

Aquest taller li ha permés millorar molt la seua forma de redactar i se sent agraït per totes les oportunitats que li han donat. En paraules d'ell mateix: "Aquests tallers ajuden a la gent gran a realitzar-se i estar en plena forma".

Si vols conéixer més a aquest autor, has de saber que en diverses ocasions ha aconseguit el primer o segon premi en el concurs literari que organitza la regidoria de Polítiques Socials per als alumnes de les Aules de la Tercera Edat, per Sant Valentí.