El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià Fernando Pastor tornarà a ser diputat a les Corts Valencianes

Fernando Pastor / AM

Pastor ha pogut accedir a les Corts després que el diputat autonòmic del PP per Alacant Adrián Ballester haja renunciat a la seua acta de diputat.

Alcoi suma un nou diputat per a la X legislatura de les Corts Valencianes, es tracta del popular Fernando Pastor, que torna a la Cambra Autonòmica després que ja fóra diputat durant la legislatura passada exercint de portaveu de turisme del seu partit.

Pastor ha pogut accedir a les Corts després que el diputat autonòmic del PP per Alacant Adrián Ballester haja renunciat a la seua acta per a centrar els seus esforços en la Diputació d'Alacant, òrgan on ostenta el càrrec de portaveu de Govern. Recordem que Fernando Pastor es va quedar ben a prop d'accedir a les Corts en les passades eleccions autonòmiques, després que el PP aconseguira 7 diputats per la llista d'Alacant, i l'alcoià ostentarà la huitena posició. Entre les últimes responsabilitats exercides per Pastor es troba la coordinació provincial de l'última campanya del Partit Popular.

Amb aquesta incorporació a les Corts, Alcoi ja disposa de tres diputats autonòmics per a la present legislatura. L'única en accedir directament a la Cambra autonòmica ha sigut Estefania Blanes, per Unides-Podem. L'altra alcoiana és Naiara Davó, síndica d'Unides-Podem, i que igual que Pastor ha accedit a les Corts per la renúncia de l'acta d'un company, en aquest cas el vicepresident segon Rubén Martínez Dalmau.