El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoià i el Comtat celebren l'Orgull 2021

En el vídeo, representants de Ponts d'Igualtat expliquen algunes de les activitats. També participa Juan David Santiago, activista, organitzador de l'Orgull a Alacant en els seus inicis, i expresident de Diversitat Alacant.

Exposició a Cocentaina, activitats culturals a Ibi i Onil, campanya als pobles per a col·locar la bandera LGTBI als balcons, i concentració a Alcoi el 15 de maig. Tot el que la pandèmia permeta celebrar.

Ponts d'Igualtat ha presentat les activitats per a celebrar l'Orgull 2021 als pobles de l'Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla. S'han reunit amb diversos ajuntaments, així com en les Mancomunitats de l'Alcoià Comtat i el Xarpolar, per intentar involucrar a totes les institucions i tots els municipis en l'Orgull 2021.

Així, tot començarà el 28 d'abril amb una exposició a Cocentaina sobre Dones Incombustibles. Durant maig, hi haurà activitats culturals a Ibi i a Onil, i s'ha arribat a acords en les dos Mancomunitats de les comarques per a penjar la bandera LGTBI en les façanes dels consistoris, i animar als veïns a fer-ho en els seus balcons. Es prepara també una taula redona sobre la situació del col·lectiu en l'entorn laboral, i a finals de juny es preveu un acte per a presentar el servei Orienta d'Alacant. El punt central serà el 15 de maig quan, si la pandèmia ho permet, es farà una concentració a la plaça d'Espanya d'Alacant.

Ponts d'Igualtat ha convidat a la presentació de l'Orgull 2021 a Juan David Santiago, organitzador de l'Orgull a Alacant en els seus inicis, qui ha destacat la importància de la implicació de les administracions. Aitor Pla, president de Ponts d'Igualtat, es mostra satisfet de la gran participació de molts pobles, tot i que lamenta no haver aconseguit eixa "sintonia amb la regidoria d'igualtat de l'Ajuntament d'Alcoi".