El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoià Joan Montes es proclama campió autonòmic d’orientació en la modalitat de llarga distància

Joan Montes

El campionat ibèric d'orientació serà la pròxima prova per al jove Joan Montes

L’orientador alcoià arribava a aquesta prova amb incertessa, desprès del paró obligat per la pandèmia, però amb moltes ganes de tornar a competir

El Campionat Autonòmic de Llarga Distància, que es va celebrar a Biar, va suposar un event d'un alt nivell competitiu, el qual va tindre un gran nombre d'esportistes d'altres territoris d'Espanya.

La serra de Biar va ser l'escenari perfecte per a aquesta modalitat dins de l'esport d'orientació. Joan, va eixir prou concentrat des de l'inici i, l'elevat ritme des del principi i les encertades eleccions de ruta, van fer que el jove orientador dominara la carrera de principi a fi, aconseguint una important diferència de més de quatre minuts respecte al segon classificat.

L'esportista infantil necessitava estar en les primeres posicions de la categoria per a no perdre als rivals més directes de la lliga. Aquesta prova suposa una gran motivació de cara a les pròximes competicions, com el campionat ibèric d'orientació, que es celebrarà a finals d'octubre a Portugal.