El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià Jordi Iborra crea una pàgina que mostra l'evolució de la pandèmia en temps real

Jordi Iborra i la seua página 'Coronavirus Live' / Facilitat per Jordi Iborra

'Coronavirus Live', una pàgina web que permet a l'usuari observar tota la informació, avanços i evolució que s'està produint per la pandèmia de la COVID-19.

'Coronavirus Live' es tracta d'una pàgina creada per Jordi Iborra en la que és recopila tota la informació i les estadístiques sobre la COVID-19.

L'alcoià Jordi Iborra, enginyer de Tècnic de Telecomunicacions i apassionat del Desenvolupament Web ha creat 'Coronavirus Live', una pàgina web que permet a l'usuari observar tota la informació, avanços i evolució que s'està produint per la pandèmia de la COVID-19. En ella podrem observar tant els infectats com donats d'alta en cada país, com també el de cada comunitat en l'àmbit nacional espanyol.

No solament això, sinó que a més, té unes petites seccions on podrem informar-nos de les dades mundials i una per a saber en quina fase es troba cada vacuna en la qual s'està treballant.

La pàgina compta amb un sistema que recopila la informació de diversos API per tal d'anar actualitzant les dades cada pocs moments. A més a més, cal destacar que el mapa es mostra en 3D, la qual cosa permet vore i estructurar el mapa mental d'una forma molt més senzilla, servint així com un mapa mundi de l'evolució de la pandèmia en línia.

I per l'últim, però no menys important, també té una petita secció en la qual podem trobar números de telèfon en cas d'emergència per a cada comunitat.

Sense dubte, una pàgina molt interessant en la que pot fer servir a la gent d'informar-se de tot el que està passant amb la COVID-19 sense haver de recórrer a diferents pestanyes que et donen una informació molt més limitada.