El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoià Jorge Alborch, ponent en la IV Edició de la trobada ‘Educando para Emprender. Emprendiendo para Educar’

L’alcoià Jorge Alborch, ponent en la IV Edició de la trobada ‘Educando para Emprender. Emprendiendo para Educar’
L’esdeveniment serà el 12 de maig en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de 9 a 20 hores, i es difondrà per Internet

Pots vorer a través d’Internet la IV Edició de la trobada ‘Educando para Emprender. Emprendiendo para Educar’, on l’alcoià Jorge Alborch portarà la música d’Escola Crescendo a Educar para Emprender.

L'alcoià Jorge Alborch porta la música d’Escola Crescendo a Educar para Emprender a la IV Edició de la trobada ‘Educando para Emprender. Emprendiendo para Educar’ el pròxim 12 de maig en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de 9 a 20 hores. Aquesta edició pots veure-la a través d’Internet.

Aquesta trobada, promoguda per l'associació Moviment LaOla, es fa per primera vegada a Alacant i la inscripció ha de ser presencial amb un cost simbòlic.

Jorge Alborch serà ponent amb ‘Metodo Suzuki: educación a través de l'instrument’. A més aquesta edició reunirà a 9 experts en diferents disciplines.

El mètode Suzuki permet iniciar-se en la música a edats primerenques, des dels 3 anys, perquè a diferència de l'ensenyament musical tradicional “comencen per l'instrument, sense solfeig, com ocorre amb la llengua materna”, explica Alborch i a més diu que “milloren l'educació o l'aprenentatge de diferents disciplines, i permetrà valorar la música com a assignatura."

Entre els altres vuit ponents es troben, Manu Velasco, mestre lleonés triat en 2017 segon millor docent d'Espanya i ambaixador del Talent de la Fundació Promet, a més de bloguero guardonat internacionalment, o Nuria Oliver, experta en intel·ligència artificial i big data que explicarà com introduint el Pensament Computacional en les aules es pot reduir la bretxa de gènere existent en l'accés de la dona a carreres de ciències o tecnologia.

Aquesta edició com totes les altres, es dirigeix a un ampli públic, entre pares i mares, docents, terapeutes, estudiants, professionals de la psicologia, pedagogia, treball social, o qualsevol altra disciplina que desenvolupe la seua labor amb menors o que treballen per l'escola inclusiva.