El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià Jorge Leva trau el seu primer videoclip 'Koala'

El jove de 24 anys ha treballat en el món de la televisió, els musicals i el teatre

 El jove alcoià, Jorge Leva, trau el seu primer videoclip 'Koala' dirigit per David Ros. Fa gairebé cinc anys que viu a Madrid, on ha estudiat interpretació i a més de la música, ha treballat en televisió, teatre i en musicals.

Joge Leva, més conegut pel seu nom artístic, JLeva, enamorat pel món artístic, fa 5 anys se'n va anar a Madrid per a estudiar interpretació. Durant aquest període ha treballat en musicals, teatre, curtmetratges i fins i tot ha eixit en anuncis publicitaris i en una sèrie televisiva 'Amores que duelen' que va retransmetre Tele5.

A més l'alcoià apunt de complir 25 anys és autodidacta i a aprés a tocar la guitarra i el piano, la qual cosa ha fet, que augmente la seua passió per la música. Tant és així que fa poquet ha tret el seu primer videoclip 'Koala' dirigit per David Ros.

L'estil de música és el 'trap', un subgènere musical de hip-hop, que s'origina en la dècada de 1990 en el sud dels Estats Units i que es caracteritza per la seua lletra agressiva. No obstant i això, JLeva ha volgut fer un 'trap' més suau, apartant-se de la violència, les drogues, etc. propi d'aquest estil.

Des de molt xicotet sempre li ha fascinat l'estil urbà i sempre que podia, escrivia els seus textos. Actualment, la cançó 'Koala' amb lletra escrita per l’autor, ja ha superat les 10.000 visites, i aquest jove artista alcoià té previst fer 5 o 6 més d'ací fins a l’estiu.