El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià Julio Laporta forma a més de 25 empresaris en propietat intel·lectual a la Cambra de Comerç d'Alcoi

Jornada a la Cambra de Comerç d'Alcoi / AM
És membre de l'Oficina de la Propietat Intel·lectual de la UE (EUIPO)

Julio Laporta ha fet una breu interpretació del que es fa en l'Oficina de la Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO). A la seua xerrada hi han assistit més de 25 empresaris per conèixer més sobre indústria i patents. Entre d'altres hi han assistit, el regidor d'Empresa, Manolo Gomicia; el president de la Cambra de Comerç d'Alcoi, Pablo de Gracia, o Natxo Gómez, nou president de FEDAC

Julio Laporta ha fet una breu interpretació del que es fa en l'Oficina de la Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO). A la seua xerrada hi han assistit més de 25 empresaris per conèixer més sobre indústria i patents. Entre d'altres hi han assistit, el regidor d'Empresa, Manolo Gomicia; el president de la Cambra de Comerç d'Alcoi, Pablo de Gracia, o Natxo Gómez, nou president de FEDAC.

Segons el Ministeri de Cultura i Esport, la propietat intel·lectual és "el conjunt de drets que corresponen als autors i a altres titulars respecte de les obres i prestacions fruit de la seua creació". L'EUIPO és l'organisme que s'encarrega que açò es complisca. Els assistents hi han tingut l'oportunitat d'informar-se de primera mà de la millor forma de protegir els seus productes.

Els reptes de la propietat intel·lectual actualment se centren a abordar els reptes de la 4a Revolució Industrial o l'aparició de noves feines i llocs de treball, molt lligades a internet i les noves tecnologies.