El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià Luis Sainz, s'acomiada abans del seu viatge benèfic en moto de més de 10.000 km

El seu pròxim viatge en solitari és a la Muntanya Ararat en Turquia, on diuen que reposen els restos de l'arca de Noé.

L'esdeveniment serà el pròxim 4 d'agost en la plaça de Dins, a les 9.30 hores

Luis Sainz, és un aficionat a les motos que l'any passat, en estiu va recórrer els Alps Austríacs, Italians i Suïssos i en desembre el Marroc amb la seua moto.

Enguany, ha estat tot l'any organitza'n el seu pròxim viatge en solitari a la Muntanya Ararat en Turquia, on diuen que reposen els restos de l'arca de Noé. El viatge a banda de ser un viatge de plaer, és benèfic per ajudar a les persones amb Alzheimer d'Alcoi i Comarca (AFA).

Dissabte 4 d'agost estarà tot preparat perquè els moteros d'Alcoi es puguen acomiadar de Luis, en la plaça de Dins a les 9.30 hores. Hi haurà una xicoteta picaeta amb cerveses, refrescs i alguna cosa de menjar organitzat per Sports Passion i Plaza 78, que a més són col·laboradors de Luis en el seu viatge, a més del taller de Piñero, Somos Monos, la piscina de l’Alqueria i Controlpack. A banda han col·laborat altres empreses i tot el recaptat ha sigut per a AFA.

Després a les 10.30/11,00 hores es realitzarà l'eixida i tots els moteros que vulguen acompanyar-lo uns quilòmetres podran fer-lo per Mariola, Bocairent i Ontenient. A partir d'ací Luis s'acomiadarà oficialment i agafarà l'autovia per arribar a Barcelona d'on prendrà el primer ferri fins a Civitavecchia,creuarà els Apenins i visitarà el Campo Imperatore on va estar pres Mussolini a finals de la Segona Guerra Mundial.

Luis, en total farà uns 10.000 km per terra, més els quilòmetres en els ferris que seran: Barcelona-Civitavecchia, Ancona-Split, Canakkale-Gallipoli, Igoumenitsa-Brindisi i Civitavecchia-Barcelona. Un total de 25 dies dels quals 11 d'ells estarà a Turquia.

A més gaudirà pel camí de les Muntanyes Ponticos i Taurus en Turquia i part de la senda de la seda, Carpatos en Romania, vestigis de la guerra dels Balcans, Els monestirs colgantes i la Muntanya Olimpo en Grècia.

Tots els que vulguen anar a acomiadar-se de Luis estan convidats, i els moteros podran entrar a la Plaça de Dins per la Plaça de l'Ajuntament gràcies al permís concedit pel mateix.