El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoià Marco Pompero participarà en el concurs Sona9

Marco Pompero / AM

Marco Pompero se sotmetrà a la votació del públic l’11 de juny a La Salà, a València.

El cantautor d’Alcoi, Marco Pompero, ha estat seleccionat per participar al reconegut concurs musical Sona9. Pompero participarà juntament amb altres 3 bandes seleccionades. Aquestes exposaran el seu treball i se sotmetran a la votació del públic l’11 de juny a La Salà, a València.

El Sona9 està dedicat a grups emergents catalans, valencians i balears, en la fase preliminar de la seua edició 2021. Grups com Manel, Joan Dausà, Maria Jaume o La Iaia es van donar a conèixer arran de participar en el certamen. Ara, Marco Pompero participarà en el certamen.

Marco Pompero ha presentat el seu segon treball, un EP que conté quatre cançons que s’han anat presentant de manera independent fins a acabar de compondre el mosaic de ‘Quatre’: sota els títols de ‘Foc’, ‘Carn’, ‘Llum’ i ‘Sol’, les cançons exposen els quatre punts essencials de la vivència humana i són un intent d’apropar-se a l’ideal de la felicitat i a la utopia de la llibertat col·lectiva mitjançant quatre vies.

Amb aquest nou treball, que ha produït i gravat Blai Antoni Vañó i on Marco Pompero s’ha acompanyat d’Andreu F. Vidal al baix i d’Enric Alepuz a la bateria (amb Dani Serra en els directes), l’alcoià experimenta amb un estil de musical elèctric i impactant que va directe cap a l’essència del missatge. A la part gràfica, amb direcció artística d’Eva Cremades i fotografia de Jordi Arques, trobem una imatge potent i elegant. El treball ha contat també amb Jordi Peidro, que s’ha encarregat dels vídeos de les cançons ‘Carn’ i ‘Llum’.

Marco Pompero és una de les tres propostes seleccionades per la fase valenciana del concert, juntament amb els grups Jamaleonics i Dindong System. En aquesta vintena edició del Sona9, d'entre les més de 150 propostes musicals presentades, el jurat n’ha seleccionat 12 procedents de Catalunya, 3 de valencianes i 3 de balears per passar a les fases de concurs.