El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià Pau Durà, present al Festival de Cinema de Màlaga amb 'Un mundo normal'

L'última pel·lícula que ha participat abans, de la presentada a Màlaga, fou Formentera Lady. També ha format part de sèries com Mentiras, Hache o El secreto de Puente Viejo, entre d'altres.

Alcoi estarà present al reconegut 'Festival de Màlaga' gràcies a l'actor Pau Durà. Encarna un dels personatges del film 'Un mundo mágico'. La pel·lícula compta amb la direcció d'Achero Mañas i amb l'actriu valenciana Magüi Mira.

Aquest divendres 21 d'agost comença el Festival de Cinema de Màlaga, que va haver d'ajornar la seua celebració prevista en el mes de març per la crisi sanitària de la COVID-19.

En la secció oficial del festival competirà 'Un mundo normal', producció valenciana amb suport de l'IVC, dirigida per Achero Mañas i amb intèrprets valencians com la valenciana Magüi Mira i l'alcoià Pau Durà, que narra la història d'un director d'escena que rep la notícia de la mort de sa mare i decideix complir la seua voluntat. 

Pau Durà té una llarga trajectòria al teatre, al cinema i a la xicoteta pantalla. L'última pel·lícula que ha participat abans, de la presentada a Màlaga, fou Formentera Lady. També ha format part de sèries com Mentiras, Hache o El secreto de Puente Viejo, entre d'altres.

Ressenya

Ernesto, un director de teatre excèntric i inconformista, rep la notícia de la mort de sa mare. Camí al cementeri roba el taüt per a tirar el cadàver a l'oceà, com era el seu desig. La seua filla, cansada de les seues bogeries, l'acompanya amb la intenció de fer-lo canviar d'idea. En el viatge descobrirà que son pare no és un boig i que un ha de ser fidel a si mateix encara que això, a vegades, supose anar en contra de l'opinió de la majoria.