El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoià Tirso Calero estrena nova obra al teatre Flumen de València

L’alcoià Tirso Calero estrena nova obra al teatre Flumen de València
Es podrà gaudir d’aquesta obra del 3 al 20 de maig, de dijous a diumenge i el preu de les entrades és de 20 €

Tirso Calero és un reconegut guionista de TV alcoià que ha creat sèries com ‘L’Alqueria Blanca’, ‘Bandolera’ o ‘Servir y Proteger’ i ara estrena una nova comèdia a València ‘Aguacates’

La comèdia ‘Aguacates’ del guionista alcoià Tirso Calero, s’estrena al Teatre Flumen de València i es podrà gaudir d'ella, del 3 al 20 de maig, de dijous a diumenge i el preu de les entrades és de 20 €.

L’autor de la funció és un reconegut guionista de TV creador de sèries com a ‘L'Alqueria Blanca’,’ Bandolera’ o ‘Servir y Proteger’. Ara, amb aqeusta comèdia, se suma al teatre, i l’elenc d’aquesta es compon per Juanjo Artero i Jesús Cabrero que són els protagonistas acompanyats pel valencià Ricardo Saiz i Lucía Ramos que debuta en els teatres.

‘Aguacates’ està inspirada en “solament es viu una vegada. Transcorre durant unes vacances compartides, en les quals Marcelino (Jesús Cabrero), un polític conservador que aspira a convertir-se en pròxim President del Govern, veurà com, en contraposició a la seua carrera professional, la seua vida personal està tocant fons. Realment no sap com semblar-li un progre enrotllat i modern a la seua filla Silvia (Lucía Ramos) que amb 18 recentment complits, té ganes per a experimentar tot el nou que es present en el camí. A aquesta parella els acompanyarà Toni(Juanjo Artero), un antic i bon amic de Marcelino, aventurer de professió i etern seductor que, travessant un sot econòmic i personal, decideix eixir cap avant gràcies a una futura plantació… d'alvocats.

Els personatges a partir d’ací, confessaran les seues pors i somnis que els ajudaran a seguir i descobrir moltes sensacions i situacions de la vida.

Si vols comprar les entrades, entra en aquest enllaç