El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià Alberto Vidal presenta el seu llibre "Jordi ja no vol dir-se Jordi"

El llibre il·lustrat parla dels "mandats familiars, unes vegades conscients i altres inconscients, que marquen el nostre guió de vida". La presentació és este dijous 23 de març, a les 19 hores, a l'Àgora.

L'alcoià Alberto Vidal ens porta en el seu llibre una incursió en la pedagogia sistemàtica, eixe ensenyament que s’integra de manera natural, de pares a fills, i que, a la vegada, estos fills traslladaran als seus fills. Amb ‘Jordi ja no vol dir-se Jordi’, Vidal ens presenta un personatge molt marcat per com s'entén l'educació en la seua família, i com s'ha transmés de generacions en generacions.

El llibre està escrit tant per a majos com per a xiquets. De fet, cadascú traurà les seues interpretacions. “Per als xiquets i xiquetes, segurament, el protagonista serà Jordi. Un personatge amb el qual es poden identificar. Però, d’altra banda, per als pares, el protagonista serà el pare de Jordi, una persona preocupada per complir les expectatives del seu pare -l’avi de Jordi- en l’educació del seu net. Una cosa que moltes persones han tingut que viure en la seua pell”, explica l'autor.

Podeu anar a la presentació del llibre, este 23 de març a les 19 hores a l'Àgora. També el podeu trobar a les llibreries i en la web de l'editorial Reclam.