El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoià, Martín Rubio, juga el famós partit de 'youtubers' i 'influencers' al Santiago Bernabeu

ENLLAÇ AL PARTIT SENCER

 

ENLLAÇ AL RESUM

 

A banda de youtuber, encara té temps per jugar en el Club Deportivo Plana i és fester de la Filà Verds.

Martín Rubio és 'The keeper secret' al món de Youtube. Compta amb uns 73.000 subscriptors i ha complit un dels seus somnis com és jugar al Santiago Bernabeu. El motiu: participar en un dels partits més seguits del futbol modern on jugaven 'youtubers' i 'influencers'. Al Santiago Bernabeu han acudit unes 15.000 persones mentre que en 'streaming' l'han vist unes 200.000 persones durant tot el món.

El partit l'havies organitzat youtubers amb 5 i 10 milions de seguidors a youtube. L'alcoià 'The keeper secret' arribava a jugar el partit per una 'carambola' del destí. El porter que havia de jugar eixe partit s'havia anat de viatge de nuvis i una setmana abans el van avisar.
Ningú ho esperava i Rubio ha sigut un dels millors del partit. Al vídeo de la notícia podeu veure com fa la parada de l'encontre a mà canviada. Espectacular.

Martín Rubio, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA dies abans de jugar el partit, ens ha contat que havia estat "molt nerviós" durant la setmana, ja que "el somni de la seua vida era jugar en el Bernabeu". Afirma que no podia deixar passar l'oportunitat de "jugar en el Bernabeu amb els millors youtubers d'Espanya". Amb 73.000 subscriptors tenia el canal més menut de tots els que estaven sobre el verd. Normalment grava els seus vídeos al Francisco Laporta.Assegura que "no és el mateix jugar al Bernabeu que fer videos de youtube com a porter o tutorials de porter per a altra gent. D'ahí a jugar al Santiago Bernabeu amb els youtubers més grans d'Espanya com a porter, ho canvia tot". A banda de youtuber, encara té temps per jugar en el Club Deportivo Plana i és fester de la Filà Verds.

Finalment, l'equip de 'The grefg' (on ha jugat Rubio) ha guanyat als penals. El partit, de 60 minuts, ha finalitzat en 0-0.