El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoiana Elba Navarro, campiona d'Espanya amb el cércol

L'equip del CGR Sant Jordi l nacional/CGR Sant Jordi
El CGR Sant Jordi felicita a la seua gimnasta, que els ha portat l'or en l'any del 25 aniversari del club

Elba Navarro s'alça amb l'or en el campionat nacional per la seua actuació amb el cércol. Un bon regal per al CGR Sant Jordi, que celebra el seu 25 aniversari. 

Ha sigut en el campionat nacional absolut de rítmica, celebrat a Saragossa. Elba Navarro ha aconseguit una puntuació total d'11,800, superant a les millors gimnastes de la seua categoria i nivell. Des del Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi feliciten a la seua gimnasta i asseguren que acaben aquesta temporada, que coincideix amb el 25 aniversari del club, "de la millor manera possible". Aquesta medalla d'or aconseguida per Elba Navarro se suma a la que va aconseguir en el nacional de Valladolid l'any 2016, també amb el cércol, tot i que en eixa ocasió competia en nivell base.

Elba Navarro s'ha presentat al campionat amb Ana Micó, amb la que forma equip. Des del CGR Sant Jordi expliquen que abans de les finals d'aparells, després de les dos primeres jornades de campionat, el CGR Sant Jordi estava en el lloc 16 dels 43 clubs que competien. Elba Navarro ha aconseguit la posició 13 amb les maces, i Ana Micó en el lloc 33 amb la cinta.

El CGR ha celebrat el seu 25 aniversari enguany amb un fum de guardons esportius. Han sigut campiones en dos ocasions en la federació valenciana, i també han quedat dos vegades campiones en els JocsEscolars. En la lliga promeses d'iniciació també aconseguiren dos títols de campiones i tres subcampionats.