El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoiana Korott s’uneix a una multinacional europea per formar un gran grup especialitzat en salut

Korott / AM

Cal recordar que Korott ja va adquirir el Grupo VivePlus i l’especialista en nutrició esportiva PowerGym.

Korott SL, gràcies a aquesta unió amb altres empreses, s’especialitza en complements alimentaris, productes de farmàcia i dietètica, productes d’higiene i cosmètica. Amb aquesta unió amb Euro Vital Pharma Holding GmbH (“EVPH”) la previsió és facturar més de 100 milions d’euros.

Korott i EVPH estan especialitzades al sector farmacèutic, especialitzades en el desenvolupament i comercialització de productes relacionats amb la salut. Cal recordar que Korott ja va adquirir el Grupo VivePlus i l’especialista en nutrició esportiva PowerGym.


El nou grup amb presència alcoiana tindrà 300 treballadors i una xarxa de clients de 10.000 supermercats, farmàcies i centres especialitzats.


Aquesta integració, combinat amb l'experiència adquirida de cada empresa, atorgarà al grup una major flexibilitat i eficiència en el desenvolupament, producció i comercialització de productes innovadors, permetent satisfer la major exigència de clients i consumidors. A escala operativa, l'objectiu de Grup és maximitzar les capacitats productives de les plantes de Innopharma i Korott, així com aprofitar l'experiència d'I+D+i d'aquesta última.

Javier Blanes, representant dels actuals accionistes de Korott, i Conseller-Director General del Grup Korott: “Estem il·lusionats per començar la nostra col·laboració en aquest projecte. EVPH ha demostrat un sòlid compromís amb les nostres capacitats i experiència, i una confiança significativa en la nostra firma. Per a nosaltres, l'existència d'una visió estratègica i de negoci comú que reforce els objectius de creixement de la companyia, eren aspectes essencials en la nostra elecció d'un possible nou soci, la qual cosa estem segurs tindrà un impacte positiu tant a nivell d'empresa, com de clients i entorn del grup Korott”.