El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoiana Marta Belenguer participarà en el campionat d'Espanya de Minibàsquet amb la Selecció Valenciana

Marta Belenguer amb dos rivals durant un partit / Yolanda Fotografía
Només tres jugadores de la província han estat entre les 12 seleccionades a la categoria aleví

Entre el 8 i el 12 d'abril, es disputa a San Fernando (Cadis) el campionat d'Espanya de Minibàsquet en categoria aleví. En aquesta ocasió tindrà presència alcoiana, ja que Marta Belenguer estarà representant a la selecció valenciana en aquest torneig. Sobre la nova promesa del bàsquet alcoià, des del seu club la defineixen com "una jugadora amb un físic envejable per a aquest esport, millorant dia a dia la seua capacitat tècnica. Bona defensora i intimida a les rivals a causa de la seua gran envergadura"  

Entre el 8 i el 12 d'abril, es disputa a San Fernando (Cadis) el campionat d'Espanya de Minibàsquet en categoria aleví. En aquesta ocasió tindrà presència alcoiana, ja que Marta Belenguer estarà representant a la selecció valenciana en aquest torneig. Segons hem pogut saber, ella està molt il·lusionada per jugar aquesta competició, ja que és la primera vegada que juga el campionat estatal.

Marta va començar jugant a l'equip del Sant Vicent de Paul a Alcoi, encara que actualment juga al Delikia Sport - UPB Gandia. El nivell a aquest campionat és molt exigent i només tres jugadores de la província d'Alacant han estat seleccionades entre les 12 representants valencianes.

Sobre la nova promesa del bàsquet alcoià, des del seu club la defineixen com "una jugadora amb un físic envejable per a aquest esport, millorant dia a dia la seua capacitat tècnica. Bona defensora i intimida a les rivals degut a la seua gran envergadura".