El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoiana Neus Ferri presenta el primer senzill del treball discogràfic que llença a principis de 2022

‘Au’ està ja disponible a totes les plataformes (Spotify,  iTunes, Amazon Music i Youtube) i ha partir del 20 de desembre es podrà fer la pre-reserva del nou disc

L'artista presenta el single 'Au' que pertany al nou disc 'Llar' que llença a principis d'any i que, assegura, és el treball més íntim, un cant a la família, a l'amor, a l'esperança, al dol i a la vida en general.

El primer senzill d’aquest nou àlbum que es diu ‘Llar’, es titula ‘Au’ i parla de donar-li a la vida una menor gravetat, com resava l’anterior single de la cantant, de reconèixer errades i mèrits al llarg del camí vital, de relativitzar la importància d’algunes coses i donar-los valor a les que realment el tenen. La major part del disc està compost en valencià.

Ferri assegura que és el seu treball més íntim: “He passat una mica més de dos anys composant lliurement, sense idea de donar-li cap forma concreta i el que ha anat sorgint-me de dins ha sigut cantar-li a les coses i persones importants. En ‘Llar’ li cante a la meua família, als qui han estat abans i als qui vindran, a l’amor, a l’esperança, al dol, a la conducta humana i a la vida. És un disc sentit i sobre tot és una tornada a casa, tant pel que em porta emocionalment escriure i cantar en la meua llengua, com per l’auto-validació que per a mi ha suposat tot el procés. Em reconec i me n’alegre, soc i seré llar”.

Bali Antoni Vaó i Hèctor Tirado estan al càrrec de les guitarres Pachi García Alis (Alis Records) ha sigut l’encarregat de mesclar i masteritzar aquest treball. A més, Jorge Molina al baix, Adrián Perales a la bateria i Adrià Sempere com a tècnic de gravació completen l’elenc d’un enregistrament que han portat a terme en gran part al centre d’art IVAM CADA d’Alcoi. Aquest nou treball de Neus Ferri s’acompanya de les imatges d’Irene Bernad i Alba Garcia i del disseny gràfic de Koi Samsa.

‘Au’ està ja disponible a totes les plataformes (Spotify,  iTunes, Amazon Music i Youtube) i ha partir del 20 de desembre es podrà fer la pre-reserva del nou disc, al que pertany este ‘single’, i que ix a principis del 2022.