El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoiana Nurya Reig rep la felicitació del Papa Francisco pel seu primer llibre

El llibre narra la historia en la que un adolescent de l’any 2.148 troba un diari d’una avantpassada que va viure al 2012.

Reig va fer arribar el seu llibre al Vaticano i ha rebut una carta del Papa Francisco felicitant-la. El llibre rep el nom de 'Evolución de la Cosciencia'. Ara ha escrit un segon llibre i part dels diners de la venda dels dos es destinen a l'ONG ACNUR.

L’alcoiana Nurya Reig ha escrit dos llibres de desenvolupament personal i empoderament femení. L’escriptora va escriure el seu primer llibre al 2018. Es titula ‘Evolución de la Consciencia’ i narra una historia en la que un adolescent de l’any 2.148 troba un diari d’una avantpassada que va viure al 2012. En ella conta la transició de la humanitat de l’era Piscis a l’era Aquari i com va ser el despertar de la consciencia.

En 2021 el llibre ha arribat a mans del Papa Francisco. L’autora ha rebut una carta des del Vaticano felicitant-la pel llibre i assegura que “ha sigut molt emocionant rebre-la” i li ha causat una grata sorpresa.

El seu segon llibre rep el nom de ‘Bailando con tus miedos 2.0’. Part dels beneficis del llibre es destinen a l’ONG ACNUR, que treballa per l’empoderament de la dona i els xiquets.