El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoiana Patricia Blanquer promet el seu càrrec com a diputada nacional i assumeix la secretaria adjunta

Els companys socialistes alcoians han emés un comunicat de recolzament a la tasca de Blanquer en aquesta nova legislatura.

La política socialista es secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta quinta al PSOE, a més de diputada nacional.

La socialista i alcoiana Patricia Blanquer ha passa a formar part de la direcció del Grup Parlamentari Socialista. La política acaba de prometre el seu càrrec com a diputada nacional i ha sigut nomenada secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta quinta.

La nova direcció del Grup Parlamentari Socialista en el Congrés estarà integrada per Patxi Lòpez com a portaveu, Montse Mínguez com a secretària general i portaveu substituta primera, Begoña Nasarre en el càrrec de secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta segona, Javier Cendón com a secretari adjunt a la secretària general i portaveu substitut tercer, Milagros Tolón en el càrrec de secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta quarta, Patricia Blanquer a continuació; i Isabel García com a secretària adjunta a la secretària general i portaveu substituta sisena.

Els companys socialistes alcoians han emés un comunicat de recolzament a la tasca de Blanquer en aquesta nova legislatura.