El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoiana Rosa García, membre del nou Consell General de Ciutadans

Rosa García, en les Corts
És una dels 13 valencians que formen part del nou consell, triat després de l'Assemblea General celebrada a Madrid

La diputada autonòmica per Ciutadans, l'alcoiana Rosa García, és una dels 13 valencians que formen part a partir d'ara del nou Consell General de Ciutadans, l''òrgan de gestió que marca les directrius i el camí a seguir del partit. Rosa García ha mostrat la seua satisfacció a Aramultimèdia. Considera que es tracta d'un reconeixement del treball que fa el partit des de la nostra comunitat, i assegura que ho comparteix amb tota l'agrupació i les bases de l'Alcoià i el Comtat.

Rosa García, diputada autonòmica de Ciutadans, és ara també una dels 13 valencians que formen part del nou Consell General de Ciutadans, triat en la quarta assemblea general celebrada a Madrid. El Consell General és el màxim òrgan de control de la gestió del Comité Executiu i on es decideixen les línies a seguir, amb l'aprovació de programes i documents. Es reuneixen tres vegades a l'any.

Rosa García ha mostrat a Aramultimèdia la seua satisfacció pel nomenament. Considera que suposa "un reconeixement a la labor que estem fent, i una mostra de suport per part de la cúpula del partit". Personalment, per a Rosa García és un pas important perquè "és l'òrgan que realment tria les directrius del partit i estudia les línies a seguir. Estàs influint amb el teu vot perquè es derive cap a un costat o un altre". Rosa García a més vol compartir aquest reconeiximent "amb tota l'agrupació i les bases, no sols d'Alcoi sinó de les comarques".

Pel que fa a la situació actual del partit, amb la dimissió de Carolina Punset de l'executiva de Ciutadans, Rosa García confia que d'ací a poc temps el partit decidirà si cal prendre cartes en l'assumpte o no. Assegura que "sempre hi ha cert malestar quan es produeixen aquest tipus de dissensions", però confia en les decisions que prenga el partit. A més assegura que "dins dels partits que hi ha actualment en la societat, Ciutadans és el que menys problemes té. Amb un PP envoltat en la corrupció, que no pot eixir; un PSOE trencat; i un Podem del qual millor no parlar".

Juntament amb Rosa García, hi ha altres 13 valencians que formen part del nou Consell General de Ciutadans, com ara el delegat territorial Emilio Argüeso o la portaveu en l'Ajuntament d'Alacant Yaneth Girado.