El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'alcoiana Rosa García, Secretària de Comunicació, coordinarà a tots els grups de l'agrupació Ciutadans

Rosa García, Secretaria de Comunicació de l'agrupació C,s
Ciutadans d'Alcoi tindrà un paper important per a definir una bona estratègia de xarxes socials

La diputada autonòmica Rosa García representarà a l'agrupació de Ciutadans en el paper de Secretària de Comunicació en l'executiva provincial per a dur a terme una bona estratègia per a les xarxes socials

Rosa García, membre de l'executiva nacional de Ciutadans continuarà representant a l'agrupació en l'executiva provincial després d'haver-la nomenat oficialment Secretària de Comunicació el darrer 24 de juliol.

Rosa García ja era secretària de comunicació, però ara ja és oficial després d'un procés d'unificació en el qual també s'han formalitzat els comités Comarcals de la província nomenant com a coordinadora de relacions institucionals a Maribel Sánchez, Regidora de C,s en l'Ajuntament d'Alcoi, en les comarques de L'Alacantí, L'Alcoià i El Comtat.

La secretària de comunicació està "feliç perquè hagen confiat en mi per al càrrec" i espera dur-lo a terme de la millor manera, coordinant a tots els grups de les comarques, per a poder treballar junts i establir millores amb el secretari de comunicació de València, Toni Cantó i tots plegats plantejar la forma que el partit arribe a les xarxes socials.