El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’alcoiana “Seserino” estrena un nou tema nomenat "Metamorfosi”

  • Es tracta d'un avanç del que serà el seu primer disc de llarga durada, previst per a la publicació a la tardor de 2023.

Seserino continua explorant els introspectius camins de la literatura per donar a conèixer les seues inquietuds pop · La jove artista d’Alcoi es fixa ara amb la famosa novel·la de Franz Kafka i reflexiona sobre la sensació de convertir-se en un cos estrany.

Paula Seserino, coneguda artísticament com Seserino, estrena 'Metamorfosi', el seu segon llançament. Es tracta d’una metàfora sobre la sensació de convertir-se en un cos estrany, incapaç d'encaixar a la societat. La cançó és un paral·lelisme constant amb la famosa novel·la de Franz Kafka, en la qual el protagonista pateix un canvi físic i es converteix en un insecte gegant. Seserino, identificada amb Gregor (el protagonista de la novel·la), descriu l'horrible empremta que deixa en una persona no ser acceptada tal com és. 'Metamorfosi' pretén ser la cançó que hagués escrit Gregor, però aquesta vegada amb la veu de Seserino.

Seserino és l'alter ego de Paula Seserino, jove autora i compositora alcoiana. Després de presentar-nos 'No soc ningú', el seu primer viatge narratiu en forma de cançó (una píndola bedroom pop que va sorprendre per la seva fina producció), Seserino torna amb 'Metamorfosi', el segon single del que serà el seu primer àlbum.

Les referències literàries explícites inunden i nodreixen l'imaginari de Seserino, a la recerca d'inspiració per respondre preguntes existencials sobre el nostre jo i la seva projecció a la societat. Del “no sóc ningú” de la poetessa Emily Dikinson passant per La metamorfosi de Franz Kafka, Seserino ens sorprèn amb un món musical ric i reflexiu. Les primeres cartes de presentació del que serà el seu primer disc de llarga durada, previst per a la publicació a la tardor de 2023.