El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alcoiana Sol Picó porta el seu Animal de Séquia fins al Grec de Barcelona

8 ballarins amb Sol Picó, acompanyats de 30 músics de banda i la Banda Municipal de Barcelona. Des de l'Institut Valencià de Cultura asseguren que és un espectacle "on l'espectador es trasllada des del complex ritme vital actual carregat d'estímuls vibrants i accelerats, a un altre més orgànic, més natural i autèntic, a l'essència mística del poble valencià".

Aquest dissabte 27 de juliol, Sol Picó presenta al Festival Grec de Barcelona el seu espectacle Animal de Séquia. És un espectacle produït per l'Institut Valencià de Cultura, i on la ballarina i coreògrafa alcoiana Sol Picó "ofereix una relectura contemporània de la cultura popular valenciana, revisitant les arrels per a fer així un viatge de tornada, un retorn al més primari i terrenal". Sol Picó i huit ballarins omplin l'escenari, amb música en directe de Jesús Salvador 'Chapi' i amb trenta músics de banda, que en el festival Grec estaran a més acompanyats per la Banda Municipal de Barcelona.

Els alcoians ja poguérem gaudir de l'espectacle en la passada Mostra de Teatre, i de fet va ser un dels espectacles amb més èxit i ressò de la mostra d'enguany.